decor

Profilkläder

Profilkläder skapar ett proffsigt och enhetligt uttryck för företaget och är ett bra sätt att visa på en helhet. Fungerar som en mobil ambassadör och kan verkligen skapa tonen inför möten och hur ni vill visa upp er. Vi har allt ifrån snygga kontorskläder och funktionsplagg till arbetskläder och accessoarer.

Kontakta oss
Arbetskläder
decor

Företagskläder

T-shirts, pikéer, skjortor eller tröjor, vi kan lösa alla slags plagg till er. Oavsett om ni är ute efter högkvalitativa kläder eller mer budgetvänliga alternativ. Självklart tänker vi såklart profilering med tryck eller brodyr och föreslår alltid bästa lösningen för er.


Funktionskläder

Vid mycket aktivitet eller arbete utomhus är funktionskläder ett grymt bra alternativ. Plaggen är specialdesignade för att möta specifika krav och behov i olika aktiviteter och väderförhållanden. Med material som är fuktavvisande, andningsbara och isolerande för att hålla användaren torr, varm och bekväm. Fråga oss gärna om vilka alternativ och funktioner våra plagg har.


Arbetskläder

Är ni i behov av arbetskläder, varselkläder eller andra plagg anpassade till just ert specifika område så hjälper vi er. Vi kan ta fram alternativ för bl.a. skyddskläder, extra förstärkta plagg, skyddshjälmar, handskar, overaller och specialiserade skor. Vi beställer gärna hem prover till er så att ni kan testa plaggen i lugn och ro innan ni bestämmer er. Såklart även med profilering, tryck eller brodyr, helt efter era önskemål om placering och storlekar.

Hör av er!
Funktionskläder
Företagskläder
bg
9. Det går alltid
att effektivisera.
Är något bra så är det bra, men vi ser alltid till att vända och vrida på allt, så vi kan leverera det absolut bästa till bästa förutsättningar.
Våra senaste projekt