decor

Trycksaker

Behöver ni nya visitkort, kuvert, mappar eller flyers? Vi löser det. Trycksaker är enkla medel inom profilering för att marknadsföra er med, och detaljer som gör det där lilla extra. Vi skapar layouten efter era önskemål, från grunden eller om ni önskar återskapa befintligt material.

Kontakta oss
image
decor

Visitkort

Visitkort är en klassisk trycksak som alltid är bra att ha med sig, helt enkelt er företagsidentitet i fickformat. Perfekta att dela ut på möten eller att ge till nya bekantskaper och affärspartners för snabb kontakt. En liten investering som skapar stora affärsmöjligheter. Vi designar gärna era nya visitkort eller återskapar de gamla som ni vill behålla.


Kontorsmaterial

Kuvert, block, notislappar, brevpapper och liknande är kontorsmaterial som både uppskattas och används dagligen på företaget. Välbehövliga trycksaker som profilerade med er logotyp alltid säger vem avsändaren är. Ett bra marknadsföringsmaterial som går att anpassa helt efter era önskemål och användning.


Flyers, foldrar & broschyrer

Olika trycksaker som flyers, foldrar eller broschyrer är perfekta verktyg att marknadsföra sig med. Samla ihop kortfattad info, lyft vad ert företag erbjuder eller sprid enkelt kampanjer och olika budskap. Vi hjälper er gärna att utforma allt från layout, kampanjen eller att skriva innehållet åt er. Kontakta oss så bollar vi vidare era idéer!

Talk to us
bg
9. Det går alltid
att effektivisera.
Är något bra så är det bra, men vi ser alltid till att vända och vrida på allt, så vi kan leverera det absolut bästa till bästa förutsättningar.
Våra senaste projekt