decor

Mässprodukter

Mässprodukter och expomaterial som rollups, gatupratare, vikväggar och olika skyltställ är perfekt att ha med vid tillställningar när ni behöver vara portabla. Dessa produkter fungerar också som display i entréer, information utanför butiker och på många andra sätt. Hos oss kan ni beställa allt - hör av er för mer info.

Kontakta oss
image
decor

Rollups & backdrop

Portabla rollups, backdrops och fotoväggar är perfekta produkter att ha med på mässor eller använda som informationsvägg på kontoret. De viks ihop smidigt och går att anpassas helt efter ändamål. Med olika breddmått, funktioner och kvalitét finns garanterat en lösning som passar er. Vi designar gärna budskapen åt er och ger förslag på hur ni använder dem bäst.


Mässprodukter

Vid uppbyggnad av montrar eller presentationsytor kan vikväggar, tält, portabla bänkar, sittkuddar och dylikt verkligen underlätta. Här har ni möjlighet att profilera alla produkter efter er företagsprofil och på så sätt skapa en hel miljö som andas ert företag.

Sittkuddar och andra produkter är också användbara på kontoret vilket ger dem en funktion under hela året, inte bara vid enstaka tillfällen. Ett bra sätt att verkligen få användning för det ni investerar i.

Vi ger gärna förslag på olika konstellationer och hur ni skulle kunna sätta ihop en riktigt proffsig miljö.


Skyltställ

Broschyrställ, ställningar och produkthyllor, oavsett vad ni behöver kan vi erbjuda anpassade lösningar. Beroende på användning och till vilket typ av produkter förslår vi materialet och layouten för att skapa det bästa till er.

Är ni i behov av flyers till ställen eller andra trycksaker till montern? Säg till, vi löser allt sånt också.

Här kan ni läsa vidare om olika trycksaker vi erbjuder.

Kontakta oss
bg
8. Utvärdera &
utveckla oss.
Vi ser alltid möjligheter till att utveckla oss. Både i arbetssätt, relationer och slutresultat. Vi äger våra misstag, lär oss, söker ny kunskap och tar ödmjukt emot feedback.
Våra senaste projekt