decor

Fordonsdekor

Foliering av fordon är ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på. Möjligheterna är oändliga och det är enkelt att variera utseendet för att skapa mer uppmärksamhet. Vi skapar layout från grunden och erbjuder all slags foliering, från små loggor till helfolieringar. Självklart löser vi även logistiken för hämtning och leverans om ni önskar.

Kontakta oss
Fordonsdekor
Wrapping
decor

Personbilar

Gillar ni ett diskret intryck eller ska bilen verkligen synas? Vi folierar allt ifrån små logotyper och dekaler till att täcka halva eller hela fordonet. Vi anpassar självklart material och metod efter ändamål och är alltid transparenta inför våra förslag och val.


Lastbilar

Oavsett om det är bara hytten, med skåp eller även ett tillhörande släp som ska folieras så löser vi det. I vår monteringshall har vi möjlighet att ta emot ekipage upp till 25 meter och vi ligger smidigt intill E22 vilket underlättar vid transporten. Vi designar gärna er dekor från grunden men kan även återskapa tidigare layout.


Wrapping

Vid halv eller helwrapping av fordon används speciellt material som formar sig bättre runt alla detaljer. Här finns möjlighet att totalt förvandla ett fordon från en färg till en annan eller designa en cool layout som verkligen sticker ut på vägarna.

Kontakta oss
Lastbilar
Personbilar
bg
4. Långsiktiga
relationer.
Hos oss är ni ingen tillfällig kund, vi strävar efter att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer. Vi behandlar alla partners och anställda med öppenhet, respekt och lojalitet.
Våra senaste projekt