decor

Vepor

Vepor, även kallat banderoller, är en ombytlig produkt som enkelt anpassas efter ändamål. Funkar bra som dekor på fasader, på staket vid byggnationer och vid tillfälliga kampanjer där ni är i behov av att sprida ert budskap. Vi designar gärna veporna åt er och löser hela kedjan från idé till montage.

Kontakta oss
image
decor

PVC-vepor

PVC-vepor är en hållbar och vattentät produkt som är perfekt för marknadsföring både utomhus och inomhus. Materialet används ofta till fasader eller väggdekor där skylning är önskvärt, och är en produkt som är enkel att byta ut vid behov.


Meshbanderoll

Meshvepa är ett nätliknande material som ofta används till byggstaket, fasader eller ställningar där luftcirkulation är ett måste för att öka hållbarheten. Ett smart val där budskapet ändå syns men ljus och luft släpps igenom.


Nyfiken på andra material, frågor om layout eller monteringslösningar?

Kontakta oss
bg
10. Överträffa
förväntningar.
Vi förväntar att ni ställer höga krav på oss, det gör vi själva. Vi ska hålla det vi lovar. Vi ska leverera, bemöta er med ärlighet och transparens, vara flexibla och skräddarsy lösningar med det lilla extra. Allt för att överträffa era förväntningar.
Våra senaste projekt